Skuvajte krompir i zatim ga ohladite i izrendajte
Skuvajte 4 komada jaja, treba da budu tvrdo kuvana i izrendana
Skuvajte šargarepu i prohladite i isto narendajte i spremite za ređanje
Naseckajte šunku
Sjedinite pavlaku i majonez u jednu posudu
Izrendajte krastavčiće
Naseckajte crni luk na kockice
U dublju posudu po dnu prvo možete posuti peršunovog lista
Zatim dodajte izrendani bareni krompir po potrebi ga možete malo posoliti. Po njemu premazati smešu od majoneza i pavlake
Sledeći red neka bude šargarepa, preko koje ćete opet premazati fil
Nakon toga rešajte šunkaricu i odgore opet premažite fil od pavlake i majoneza
Posle toga poređajte narendani kaćkavalj i premažite sa par kašika fila
Sledeći korak može biti crni luk, međutim ukoliko niste ljubitelj možete ga izbaciti iz salate.
Preko luka i fila narendajte kisele krastavčiće i opet premažite filom
Zadnji korak su rendana jaja, lepo ih rasporedite preko cele činije
Salatu možete ukrasiti peršunovim listom i seckanom šargarepom. Dobro je ohladite i spremna je za služenje. Prijatno vam bilo!